Norman Grupa d.o.o.

O nama

NORMAN Grupa

NORMAN Grupa osnovana je 2014. godine kao tvrtka koja je postavila visoke ciljeve i standarde u pružanju usluga prodaje specijalizirane medicinske opreme za operacijske dvorane i popratne djelatnosti. Osim toga, tvrtka je specijalizirana i za servisno instalacijske usluge medicinske opreme koja se nalazi u ponudi NORMAN Grupe.

Naša misija i vizija su prenošenje strasti, znanja i dugogodišnjeg iskustva koje posjedujemo te kontinuirano pružanje najbolje usluge našim klijentima.

Kako bismo opravdali povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata nastojimo ispunjavati njihove zahtjeve i pritom premašiti njihova očekivanja. To činimo pružanjem usluga pravovremeno i potpuno, s jedinstvenim pristupom svakom od naših klijenata. Pritom težimo ka izvrsnosti uz istovremeno ispunjavanje i poštivanje primjenjivih zahtjeva zakona i propisa.

 

ANTE ODAK

Direktor

TUV NORD CERT

NORMAN Grupa posjeduje certifikat ISO 9001:2015 koji je dokaz visoke kvalitete našeg rada i zadovoljstva naših kupaca, klijenata i djelatnika. Certificiranje je provela cijenjena tvrtka TÜV Nord

U procesu certificiranja izvedene su kontrole koje pokrivaju cjelokupno poslovanje naše tvrtke.

REGISTRACIJSKI BROJ CERTIFIKATA: 44 100 16430422

BROJ IZVJEŠĆA: 10019425