Norman Grupa d.o.o.

Zastupstva

NORMAN Grupa surađuje s relevantnim proizvođačima medicinske opreme inzistirajući na suvremenoj tehnologiji visoke kvalitete koja se ističe po svim zadanim parametrima na tržištu srodnih proizvoda.

NORMAN Grupa Allen Medical medicinska oprema

ALLEN MEDICAL

Allen Medical dugogodišnji je lider u inovativnim rješenjima za operacijske dvorane i timove s posebnim naglaskom na intuitivno pozicioniranje pacijenata i kreiranje sustava za siguran i efikasan rad operacijskih i medicinskih timova. Dodatan kredibilitet proizvođaču medicinske opreme Allen Medical daje činjenica da je dio renomirane grupacije Hillrom.

NORMAN Grupa_Aspen Surgical_medicinska oprema

ASPEN SURGICAL

Aspen Surgical jedna je od vodećih tvrtki koja je više od 20 godina posvećena razvoju i proizvodnji proizvoda koji pomažu u zaštiti te sigurnosti pacijenata i medicinskog osoblja u zdravstvenoj interakciji, operativnim postupcima i njezi. Tvrtka sa sjedištem u SAD-u iz svoje ponude posebno izdvaja zaštićene oštrice i skalpele kao i sigurnosne dodatke za oštre predmete.

NORMAN Grupa_DUFNER Instruments_medicinska opremaDUFNER INSTRUMENTS

Dufner Instruments, tvrtka sa sjedištem u Njemačkom, ima svjetsku reputaciju i bogatu tradiciju u proizvodnji kirurških instrumenata. Vodeći brigu o kvaliteti i pouzdanosti svojih proizvoda, tvrtka se fokusirala na proizvodnju kirurških instrumenata namijenjenih torakalnim endoskopskim i otvorenim kirurškim operacijama. Povjerenje klijenata na prvom je mjestu ovog proizvođača koji svakodnevno radi na osuvremenjavanju svoje medicinske opreme.

NORMAN Grupa_FSN Medical Technologies_medicinska opremaFSN MEDICAL TECHNOLOGIES

Naziv za medicinske proizvode koji su namijenjeni video upravljanju tvrtke Foreseeson Custom Displays iz SAD-a. FSN je pionir i svjetski lider u upravljanju, distribuciji i prikazu medicinskih video signala. Od koncepta, dizajna, prototipa, certificiranja i proizvodnje do dizajna sučelja, svi FSN-ovi proizvodi odlikuju se besprijekornom upotrebljivošću, kompaktnom modularnošću i robusnim dizajnom. Razvija, proizvodi i podržava sustave monitora visoke rezolucije za tržište medicinske dijagnoze i pregleda.

GIMMI

Gimmi GmbH, tvrtka osnovana 1932. godine, već desetljećima je posvećena proizvodnji inovativne i održive medicinske opreme. Prvenstveno je fokusirana na opremu za endoskopiju i otvorenu kirurgiju, ali i za pedijatriju, urologiju, ginekologiju te mnoge druge. Prvoklasnoj kvaliteti proizvoda tvrtke Gimmi doprinosi činjenica da su kontinuirano razvijani u intenzivnoj suradnji s doktorima i njihovim operacijskim timovima kao i sa znanstvenim istraživačima te partnerima iz industrije.

NORMAN Grupa_HILLROM_medicinska opremaHILLROM GLOBAL SURGICAL SOLUTIONS

Hillrom je vodeća svjetska tvrtka za medicinsku tehnologiju i jedan od najrelevantnijih izbora pri nabavci medicinske opreme. Proizvodi i usluge kompanije te više od 10.000 zaposlenika diljem svijeta pomažu ljudima u boljoj njezi i brzom oporavku. Kompanija od svojih osnutaka 1915. godine u SAD-u do danas u središte svojih nastojanja stavlja pacijente, odnosno njihovu kvalitetnu medicinsku skrb, ali i medicinsko osoblje kojem nudi inteligentna tehnološka rješenja u svakodnevnoj brizi za svoje pacijente.

NORMAN Grupa_OPERAMED_medicinska opremaOPERAMED

Operamed je ugledna talijanska tvrtka koja projektira i proizvodi opremu za modularnu gradnju kao što su operacijske dvorane, intenzivni odjeli, prostorije za sterilizaciju, dijagnostički odjeli, dentalne klinike i slično. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, Operamed dizajnira i proizvodi jedinstvena rješenja za svoje klijente, ona koja najbolje odgovaraju specifičnim potrebama svakog od navedenih prostora i operacijskih timova te medicinskog osoblja.

NORMAN Grupa_TRUMPF Medical_medicinska opremaTRUMPF MEDICAL

Trumpf Medical je poznata njemačka tvrtka za proizvodnju medicinske opreme koja ima primat u proizvodnji aparature za lasersku obradu čelika. U svom programu posjeduju najnapredniju opremu za operacijske dvorane – operacijske LED svjetiljke, operacijski stolovi, stropni stativi. Osim po kvaliteti, Trumpf Medical je poznat po svom R&D odjelu koji redovito donosi novitete i pogodnosti, kako za rad, tako i za pacijenta. Trumpf Medical je dio Hillrom grupacije.