Norman Grupa d.o.o.

Zastupstva

NORMAN Grupa surađuje s relevantnim proizvođačima medicinske opreme inzistirajući na suvremenoj tehnologiji visoke kvalitete koja se ističe po svim zadanim parametrima na tržištu srodnih proizvoda.

NORMAN Grupa_Aspen Surgical_medicinska oprema

ASPEN SURGICAL

Aspen Surgical jedna je od vodećih tvrtki koja je više od 20 godina posvećena razvoju i proizvodnji proizvoda koji pomažu u zaštiti te sigurnosti pacijenata i medicinskog osoblja u zdravstvenoj interakciji, operativnim postupcima i njezi. Tvrtka sa sjedištem u SAD-u iz svoje ponude posebno izdvaja zaštićene oštrice i skalpele kao i sigurnosne dodatke za oštre predmete.

BAXTER INTERNATIONAL

Baxter International jedna je od vodećih svjetskih kompanija specijalizirana za proizvodnju medicinske tehnologije. Sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, već gotovo stoljeće ova cijenjena kompanija usmjerena je na razvoj i proizvodnju niza inovativnih i naprednih proizvoda namijenjenih svim vrstama medicinskih ustanova s posebnom pažnjom posvećenoj brizi za pacijente i medicinske djelatnike kojima je ona namijenjena i kojoj se njome služe.

NORMAN Grupa_DUFNER Instruments_medicinska opremaDUFNER INSTRUMENTS

Dufner Instruments, tvrtka sa sjedištem u Njemačkom, ima svjetsku reputaciju i bogatu tradiciju u proizvodnji specijaliziranih kirurških instrumenata. Vodeći brigu o kvaliteti i pouzdanosti svojih proizvoda, tvrtka se fokusirala na proizvodnju kirurških instrumenata namijenjenih torakalnim endoskopskim i otvorenim kirurškim operacijama. Povjerenje klijenata na prvom je mjestu ovog proizvođača koji svakodnevno radi na osuvremenjavanju i unaprjeđenju svoje medicinske opreme.

NORMAN Grupa_FSN Medical Technologies_medicinska opremaFSN MEDICAL TECHNOLOGIES

Naziv za medicinske proizvode koji su namijenjeni video upravljanju tvrtke Foreseeson Custom Displays iz SAD-a. FSN je pionir i svjetski lider u upravljanju, distribuciji i prikazu medicinskih video signala. Od koncepta, dizajna, prototipa, certificiranja i proizvodnje do dizajna sučelja, svi FSN-ovi proizvodi odlikuju se besprijekornom upotrebljivošću, kompaktnom modularnošću i robusnim dizajnom. Razvija, proizvodi i podržava sustave monitora visoke rezolucije za tržište medicinske dijagnoze i pregleda.

GIMMI

Gimmi GmbH, tvrtka osnovana 1932. godine, već desetljećima je posvećena proizvodnji inovativne i održive medicinske opreme. Prvenstveno je fokusirana na opremu za endoskopiju i otvorenu kirurgiju, ali i za pedijatriju, urologiju, ginekologiju te mnoge druge. Prvoklasnoj kvaliteti proizvoda tvrtke Gimmi doprinosi činjenica da su kontinuirano razvijani u intenzivnoj suradnji s doktorima i njihovim operacijskim timovima kao i sa znanstvenim istraživačima te partnerima iz industrije.

NORMAN Grupa_OPERAMED_medicinska opremaOPERAMED

Operamed je ugledna talijanska tvrtka koja projektira i proizvodi opremu za modularnu gradnju kao što su operacijske dvorane, intenzivni odjeli, prostorije za sterilizaciju, dijagnostički odjeli, dentalne klinike i slično. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, Operamed dizajnira i proizvodi jedinstvena rješenja za svoje klijente, ona koja najbolje odgovaraju specifičnim potrebama svakog od navedenih prostora i operacijskih timova te medicinskog osoblja.