Norman Grupa d.o.o.

Usluge

NORMAN Grupa je tvrtka specijalizirana za prodaju, instalaciju i održavanje medicinske opreme. Kao bitan čimbenik u pružanju navedenih usluga, tvrtka se vodi za visokim kriterijima u odabiru partnera i proizvoda koje predstavlja i prodaje svojim klijentima. 

NORMAN Grupa surađuje s relevantnim proizvođačima medicinske opreme inzistirajući na suvremenoj tehnologiji visoke kvalitete koja se ističe po svim zadanim parametrima na tržištu srodnih proizvoda. Bogati asortiman, dostupnost i osiguravanje vrhunske usluge, NORMAN Grupu svrstava u sam vrh poželjnih partnera u nabavci, instaliranju i održavanju specijalizirane medicinske opreme za operacijske dvorane i prateće djelatnosti.

Upravo inzistirajući na kvalitetnoj i kvalificiranoj usluzi, NORMAN Grupa pobrinula se osigurati i ponuditi klijentima najpotrebnije popratne djelatnosti vezane uz same proizvode koje nudi. Tradicijski vezani za najbolje proizvođače s inzistiranjem na visokim standardima, NORMAN Grupa posjeduje certifikat ISO 9001:2015 kao dokaz visoke kvalitete rada te zadovoljstva brojnih kupaca, klijenata i djelatnika. 

NORMAN Grupa u svojoj ponudi nudi sljedeće usluge: SAVJETOVANJE, PRODAJA, DISTRIBUCIJA, INSTALACIJA i ODRŽAVANJE.

SAVJETOVANJE

Kako biste svojem poslovanju osigurali najbolje rješenje, NORMAN Grupa nudi vam stručnu pomoć u predstavljanju suvremenih proizvoda i usluga iz svoje bogate ponude medicinske opreme. Detektirajući i selektirajući individualne potrebe svojih klijenata, pomoću kvalitativne komparacije i savjetovanja, usmjeravamo vas prema optimalnoj opciji koja će zadovoljiti sve potrebe nužne za kvalitetan rad vaših medicinskih ustanova, kako javnih tako i privatnih bolnica, klinika ili ljekarni.

Klijente zainteresirane za usluge i proizvode NORMAN grupe, ovisno o njihovom području interesa i specifičnim potrebama, u potpunosti informiramo o svim relevantnim detaljima proizvoda i usluga koji im stoje na raspolaganju te dodatno pojašnjavamo sve segmente suradnje – od predstavljanja proizvoda i usluga, do nabavke, distribucije, instalacije i dugoročnog održavanja njihove kvalitete. 

NORMAN Grupa već godinama sa svojim klijentima gaji odnos povjerenja, ali i pouzdanosti pri čemu je savjetovanje izuzetno bitna stavka u našem poslovanju. Nudeći najbolje opcije za klijenta, na prvom mjestu su nam i najbolji uvjeti za krajnjeg korisnika usluga naših medicinskih proizvoda. U konačnici, cilj je da se pacijentima pruži najbolja moguća zdravstvena skrb po najvišim standardima uz najsuvremeniju opremu koja je trenutno dostupna na tržištu. 

Ukoliko je naš pristup poslovanju komplementaran vašem, saznajte više o nama i vrijednostima koje zastupamo kao distributer medicinske opreme s dugogodišnjim iskustvom rada.

PRODAJA

NORMAN Grupa se od samog osnivanja ističe kvalitetom svojih proizvoda. U svom širokom spektru ponude, tvrtka prednjači u izboru operacijskih stolova, operacijskih svjetiljki i lampi, stropnih stativa, video managementa, monitora i opreme za elektrokirurgiju. NORMAN Grupa je spremna u potpunosti opremiti operacijske sale/dvorane kao i druge zdravstvene, odnosno medicinske ustanove, primjerice stomatološke ambulante. Da je tome tako jamči i naše višegodišnje uspješno zastupanje svjetski poznatih tvrtki kao što su: Aspen Surgical, Baxter International, Dufner Instruments, FSN Medical Technologies, Gimmi GmbHOperamed i drugi.

Za više informacija o našim zastupstvima posjetite ovu poveznicu.

DISTRIBUCIJA

Shodno visokokvalitetnim proizvodima koje NORMAN Grupa ima u svojoj ponudi, odgovorna distribucija medicinske opreme se podrazumijeva. Zahtjevne standarde ispunjavamo osiguravajući optimalna prijevozna sredstva i isporuku do klijenta. U prijevozu posvećujemo maksimalnu pažnju u očuvanju izvorne kvalitete medicinske opreme pritom poštujući navedene parametre koje proizvođač zahtijeva od distributera. 

NORMAN Grupa brine o svemu; od same nabave do dostave, a dostavljači su educirani o delikatnosti proizvoda kao i o načinu rukovanja pri utovaru i istovaru. Kao što je našoj tvrtki važan odnos prema klijentu i pacijentima, tako nam je važno pravilno, pažljivo i sigurno rukovanje osjetljivim teretom. U te svrhe koristimo primjerenu tehnologiju za utovar i istovar robe koja jamči ispravnost dostavljene medicinske opreme. NORMAN Grupa koristi samo najsigurnije, optimalne rute dostave ne riskirajući tako oštećenja opreme u transportu do dogovorenog odredišta.

Više o proizvodima u ponudi NORMAN Grupe saznajte na ovom odredištu.

INSTALACIJA

Razmjerno kvaliteti proizvoda, NORMAN Grupa osigurava profesionalan pristup instalaciji istih. Da bismo postignuli maksimalno zadovoljstvo kod klijenata i krajnjih korisnika, svoj stručni tim redovito educiramo na polju instalacija medicinske opreme. Prateći u stopu razvoj tehnologije vezane uz medicinsku opremu ali i šire, NORMAN Grupa ima oformljen tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji redovito prolazi certificirane edukacije i tako obnavljajući svoje znanje brine da se svi proizvodi instaliraju i montiraju profesionalno te u skladu s najvišim standardima struke. 

Članovi našeg stručnog tima promptno dolaze na dogovorene lokacije efikasno rješavajući zadatke koji se nađu pred njima. Pri obavljanju svoje djelatnosti, naš tim pruža maksimalnu kvalitetu usluga pri realizaciji projekta. Efikasnost i urednost odlike su njihova rada, a poštivanje vremenskih rokova, spretnost i brzina jamac da će klijent naposljetku biti zadovoljan. NORMAN Grupa kontinuirano unaprjeđuje kvalitetu i visoke standarde pružanja usluga. Svojim klijentima stoji na raspolaganju pružajući pouzdanu podršku. Bogato iskustvo stekli smo tijekom vremena na različitim projektima u zemlji i inozemstvu o čemu svjedoče brojne pozitivne reference.

ODRŽAVANJE

Za dugovječan i optimalan rad medicinske opreme od izuzetne je važnosti njeno redovito održavanje. NORMAN Grupa na dispoziciji svojim klijentima ima vlastiti stručni tim koji osigurava kontinuiranu brigu za instaliranu opremu, odnosno proizvode. Budući je riječ o specifičnom području, stručni tim svojim iskustvom, znanjem i vještinama posao održavanja obavlja kvalitetno, pouzdano i brzo o čemu svjedoče i stalni klijenti usluga NORMAN Grupe. Redovitim i neophodnim održavanjem medicinske opreme osigurava se ujednačen rad na vrhuncu njenih performansi. 

Stručni tim NORMAN Grupe uvijek je na usluzi svojim klijentima za održavanje, servisiranje i popravke medicinske opreme. Klijenti koji razmišljaju i posluju racionalno uvijek će uz kvalitetnu opremu izabrati i jednako kvalitetnu uslugu održavanja. Naš stručni tim je specijalizirano educiran za provođenje skrbi o opremi od strane samih proizvođača te znanstvenika i inženjera čije proizvode zastupaju. Redovno održavanje medicinske opreme je nužnost za njen efikasan i dugoročan rad kao i doprinos sigurnosti i uspješnosti pri liječenju pacijenata.

Bogatim izborom usluga i proizvoda, a prateći viziju, želje, mogućnosti i zahtjeve svojih klijenata, NORMAN Grupa je prepoznata kao tvrtka koja cijeni i njeguje vrijednosti profesionalnog poslovanja te kao tvrtka koja ima misiju i viziju koja dijeli vrijednosti odgovorne humane medicine s visokim kriterijima kvalitete liječenja. Sukladno tome, stručni tim NORMAN Grupe realizaciji projekata postupa odgovorno i savjesno, ispunjavajući i zadovoljavajući dugogodišnje povjerenje i potrebe klijenata i nastavljajući kontinuiranu uspješnu suradnju s njima.  

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nama, budite nam se slobodni obratiti putem kontakata na ovoj poveznici.